Тиха книжка Пресиан

 Тиха книжка Пресиан

Тиха книжка Пресиан

  Тиха книжка Пресиан

 Тиха книжка Пресиан

Образователната книжка е подходяща за деца до 3 години. При бебета под 18 месеца е необходим постоянен родителски контрол, защото филцовите фигурки не са вкусни, но достатъчно притегателни за дегустиране от по-малките.

  Тиха книжка Пресиан

Книжката включва 10 занимателни и образователни игри, които развиват фината моторика на малчуганите и усещанията за цвят, размер, форма. В игри, малките се учат да отлепват и залепват, да откопчават и закопчават копчета (тик-так, закопчалка и копче с илик). Книжката ги запознава с няколко основни зарзавата, къде растат и какво се прави с тях, както и да ги сортират по цвят. Научават се да сглобяват камионче (а покрай него научават и основните геометрични фигури), както и къде живея кончето и кучето и с какво се хранят, къде се излюпват патенцата, къде плува рибката. Познатият телевизор може да се „гаси”. Сметалото им дава възможност да се научат да броят до 5. Присъства и любимият телефон, за да могат да си говорят с когото искат. Слушалката е подвижна, а шайбата се върти като истинска.

  Тиха книжка Пресиан

Книжката е направена от качествени памучни платове, запълнена с дебел филц и пресована пяна. Мека на допир, но достатъчно стабилна за игра. Всички елементи са направени на ръка от филц и памучен плат. Копчета тик-так, велкро, връзки и мъниста правят играта още по-интересна. Всичко е зашито максимално здраво, като елементите, съдържащи мъниста, са с допълнително зашити на ръка възли.